Pezsgő nyár, nyugodt tél

Amikor az ember masszázsmedence vásárlásán gondolkodik, sok szempont szerint kell rangsorolnia.

Egy fontos dolog a felszereltség, de ha tudjuk, mit akarunk pontosan – férőhelyek száma, masszázsfunkciók – akkor könnyű kiválasztani a számunkra leginkább megfelelőt.

Az otthonunkban történő elhelyezés azonban nem ennyire egyértelmű.

Más gyártók túlnyomórészt wpc (kompozit anyag) oldalburkolattal gyártják a masszázsmedencéket, melyek kültéren nem bizonyultak elég tartósnak. Az erős napsugárzás, a hőmérséklet-ingadozás nem tesz jót a külső műanyag medence burkolatnak, matt lesz, esetleg még foltossá is válhat.

Mióta Thermowood faburkolat öleli körbe ezt a pezsgő mennyországot, azóta nem kell aggódni a masszázsmedencét érő időjárási viszontagságok miatt.

Hová tegyem?

Ön hamarosan egy VitalSpa masszázsmedence boldog tulajdonosa lesz? Akkor érdemes végiggondolnia, hol szeretne majd hátradőlve relaxálni: a szabad ég alatt, vagy esetleg egy wellness kunyhóban?

A szabad ég alatt számtalan élmény várja az embert: nyaranta nappal a simogató napsugarak, kellemes szellő, éjjel a ragyogó csillagok és a virágok tömény illata kényeztet. A tél beköszöntével a gőzölgő víz felett körbenézve gyönyörködhetünk a fákra rakódott hókupacokban, a kismadarak látványában az etető mellett.

Kifejezetten jó, ha nagy terasz tartozik a házhoz, itt is helyet kaphat a masszázsmedence. Így szinte karnyújtásnyira van a konyha, hogy egy jó koktélt keverjen magának, vagy a fürdőszoba, ha zuhanyozni szeretne a pezsgőfürdő után.

Pozitívum még, hogy a ház közvetlen közelében való elhelyezés esetén nincs messze a víz- és villanyhálózat, nem kell felforgatni nagy területet a masszázsmedence bekötésének érdekében.

Fedett térben, de szabadon

Egyre elterjedtebb az a megoldás, hogy az úszómedencét, szaunát és a masszázsmedencét a lakórésztől távolabb, egy külön erre a célra épített wellness házikóban helyezik el. Így mentesül az ember a lakásból kiszűrődő zajoktól, zavartalanul tud pihenni és felfrissülni.

A faházak kellemes környezetet biztosítanak a pihenéshez, olyan érzést keltenek az emberben, mintha valóban elutazott volna egy távoli helyre, messze a mindennapi gondoktól. A masszázsmedencében ülve könnyű elképzelni, hogy az épületből kilépve havas hegycsúcsok, tengerszemek látványa fogadja az embert… Vagy éppen a hullámzó óceán, széles szárnyú albatroszokkal…

Gondoskodjon a biztonságról!

Ha sikerült döntést hoznia a masszázsmedence elhelyezését illetően, akkor már csak a megfelelő körülményeket kell biztosítania a balesetmentes használathoz.

A talaj legyen egyenes és szilárd burkolatú, melyen stabilan áll majd a masszázsmedence. A víz elvezetését is meg kell tervezni, hogy a kiszálláskor, vagy akár a leeresztéskor kifolyó víz ne okozzon balesetet.

A masszázsmedence környékén helyezzen el csúszásmentes burkolatot! Jól mutat a Thermowood medencehéjjal harmonizáló fa járólap, ami mindig meleg tapintású, kellemes mezítláb is járni rajta.

Ha a szabad ég alatt áll a masszázsmedence, akkor jól jöhet egy árnyékoló erős napsütés esetére.

Télen, gondolja csak el, milyen jó lenne egy szabadban eltöltött, fázós nap után elmerülni a masszázsmedence forró vizében!

Romantika és család

Amikor a megfelelő helyet keresi a masszázsmedencéjének, érdemes figyelembe venni azt is, hogy kik fogják használni azt.

Ha kisebb modellt választ, melyet partnerével közösen használnak, akkor elhelyezheti a szabadban és fedett térben is. Ha kettesben szeretnének fürdőzni, nem zavarja meg senki a nyugalmukat.

Ha népesebb a család és gyermekek is vannak, jó, ha a szabad ég alatt van a masszázsmedence, mivel így a kicsiknek lehetősége van játszani, szaladgálni a kertben, miközben Ön a masszázst élvezi. Ki- és beszállhatnak, hiszen a nagy teljesítményű szűrőrendszer képes tisztán tartani a vizet nagyobb szennyezés mellett is.

Ugyanígy praktikus a kinti elhelyezés nagyobb baráti társaság esetén is. Tökéletesen kiegészíti a grillezést, közös sütögetést egy kis meleg vizes pezsgés. A beépített audio rendszer és DeLuxe LED világítás használatával pedig igazi party-hangulatot teremthet.

Ami az élményt illeti

A VitalSpa masszázsmedencében eltöltött idő élménye semmihez sem hasonlítható. A luxus és a törődés érzését tapasztalhatja meg, ha a vízbe merülve ellazul.

Hunyja be a szemét és élvezze, ahogy körülölelik a mikrobuborékok milliárdjai. A fúvókák fáradhatatlanul dolgoznak izmai ellazításán, a feszültség oldásán. 30 perc elteltével ön frissen, kisimult arccal szállhat ki azzal a tudattal, hogy bármikor megismételheti ezt a testi-lelki terápiát.

Az élet egyszeri és megismételhetetlen, ne szalassza el a lehetőséget, jutalmazza meg magát a VitalSpa élménnyel!

Pin It on Pinterest