HAITI

6 személyes jakuzzi

Költséghatékony üzemeltetés, optimális masszírozó erő.

“A balatoni nyaralónkba a Haitit választottuk az alacsony áramigénye miatt, mivel nagyon macerás lett volna a villanyóránkat nagyobbra cserélni. Imádom, hogy délelőtt Budapestről el tudom indítani a felfűtést, és délután mire leérünk, már a medencéből tudjuk nézni a naplementét” – Barna Péter (Keszthely)

ARUBA

3 személyes jakuzzi

Egy jól felszerelt, de a családi medencéknél kisebbet keres? Akkor hadd mutassam be Önnek az Aruba medencét. Felszereltsége igen magas, teljesítménye kimagasló.

“Mi ezt a gyönyörűséget a gyerekektől kaptuk a 40 éves házassági évfordulónkra, és imádjuk. A férjem derékfájós, ezért mi szinte minden nap használjuk, télen-nyáron.”  
– Ács Károlyné (Érd)

CALYPSO

6 személyes jakuzzi

Személyre szabott masszázsélmény Önnek és családjának.

“Évek óta nyaggattak érte a kollégák. Én mérnök ember vagyok, mindent szeretek körüljárni és alaposan megvizsgálni. Mivel ez volt ár/érték tekintetében a legjobb ajánlat így beadtam a derekam a többiek nagy örömére.” – Rácz László (gépészmérnök)

BALI

5 személyes jakuzzi

Egy medence, amelynek extra felszereltségét és belső kialakítását látva azt fogja érezni, hogy megtalálta az igazit!

“Sokáig az tartott vissza, hogy nem találtam olyan jakuzzit, ami befér a tetőtérbe, mert egy társasházban lakunk a családommal két szinten. Ez a modell befért az ajtón, eszetlen jól felszerelt,  mégis kényelmesen elférünk benne e gyerekekkel. Nagyon szeretjük.”
– Horváth Ferenc (fogorvos)

ATLANTIS

6 személyes jakuzzi

Ha egészen nagy a családja, akkor az Atlantisra mindenképp vessen egy pillantást. Maximalistáknak, rengeteg extrával felszerelt medence, Easy Control vezérléssel.

“Négy gyerekünk van, így olyat szerettünk volna, amiben mindannyian kényelmesen elférünk, ezért esett a választásunk az Atlantisra. Családi bulik főszereplője. Tágas és kényelmes. Először beltérre akartuk tenni, de nem igazán fért el, így kint találtuk neki helyet. Nem bántuk meg! Óriási élmény benne egy csillagnézős
éjszakai ejtőzés.” – Oláh Zoltán (vállalkozó)

BERMUDA

5 személyes jakuzzi

Páros fekvőhely, páratlan lehetőség.

“Végignéztük a piacon található összes masszázsmedencét, de nem
igazán találtunk olyat ami két fekvőhelyes úgy, hogy látjuk egymást miközben beszélgetünk.  Nagyon jó, hogy itt a bemutatóteremben ki lehetett próbálni az összes jakuzzit, így egy péntek délután egy óra alatt egyértelmű döntés született:
A Bermuda a nyerő.” -Tiszai Árpád  (orvoslátogató)

GOA

6 személyes jakuzzi

Mára az apartmanok és szállodák elengedhetetlen kelléke lett ez a feszített víztükrű megoldás. Miért ne élvezhetné Ön otthonában is a kényelem luxusát?

“Régóta szerettünk volna venni egy jakuzzit a medence mellé a wellness szigetre. Utólag problémás volt a beépítése, ezért nagyon hálásak vagyunk, mert a VitalSpa szaktanácsadó már az elején mindenben a segítségünkre volt. Kicsit féltem a karbantartásától, de minimális odafigyelést igényel.”
– Kiss Tibor (panzió-tulajdonos)

SEGÍTÜNK A VÁLASZTÁSBAN

Szeretné megtekinteni működés közben álmai masszázsmedencéjét? Kíváncsi, milyen extrákat választhat hozzá? Bemutatjuk, elmondjuk, akár ki is próbálhatja!

DeLux színterápia

Minden VitalSpa medencében való fürdőzés elengedhetetlen része a 4-6 különböző színt változtató színterápia alkalmazása. Milyen hangulatra vágyik? Megnyugtató zöldet, vagy élénkítő pirosat szeretne? A DeLux színterápiás kiegészítővel élvezheti a folyamatosan egymásba úszó színek varázslatos látványát, melyet 11-17 beépített mini LED varázsol az Ön masszázsmedencéjébe.

EASY automata vízfertőtlenítő rendszer

Az automatikus vízkarbantartó rendszer garantálja Önnek, hogy a masszázsmedencéje vize mindig kristálytiszta maradjon anélkül, hogy gyakran cserélnie kellene. Nátrium-bromid áramoltatásával ionizálja a vizet, így az mindig kifogástalan minőségű marad.

Szűrők

A VitalSpa masszázsmedencékben használt Dupla Pleatco mechanikus szűrők 7,4 m2 felületet biztosítanak a víz tisztántartásához. A medence karbantartása így egyszerű és nem igényel különösebb időráfordítást, a szűrők elvégzik a dolgukat Ön helyett.

KÉRDEZZEN BÁTRAN!

Még nem tudta eldönteni, melyik masszázsmedencét válassza? Szakértő kollégáink segítenek az Önnek megfelelő modell kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

VÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTŐK

Thermotető

VItalSpa Thermotető

Hogy Ön télen is élvezhesse a forró masszázsfürdőt, ez a thermotető lesz segítségére. Vastag szigetelő anyaga garantálja, hogy a masszázsmedence vize nem hűl ki fagyos téli estéken sem. Barna, UV és vegyszerálló műbőrből készült, praktikus fogantyúkkal, hogy könnyen mozgatható legyen.

Pneumatikus Thermotető emelő

VitalSpa pneumatikus thermotető emelőA thermotető mozgatása a pneumatikus emelő és tartószerkezetnek köszönhetően rendkívüli módon megkönnyíthető. A thermotetőt két egyszerű mozdulattal a masszázsmedence mögé helyezhetjük. A thermotető emelő több funkciót is ellát, nem csak a levételt és a felrakást könnyíti , hanem tartja is a thermotetőt miközben fürdőzik. Nem kerül állandóan a földre a thermotető,ezért élettartama meghosszabbodik. A thermotető mindig szakszerűen lesz tárolva és mozgatva.

Távoli medencevezérlés

vitalspa_feature_8_tavoli_vezerlesA Balboa alkalmazással okostelefonjáról, bárhonnan egy gombnyomással üzembe helyezheti átprogramozhatja masszázsmedencéjét. Kontrollálni tudja a fűtési ciklusokat, beállításokat, így masszázsmedencéje energiatakarékosan fog működni, ha éppen nem használja. Ám mire egy nehéz nap után hazaér, a buborékok frissen kergetőznek, a víz pedig forrón és kristálytisztán várja, hogy Ön belecsobbanjon és lazítson végre. Az alkalmazás letölthető Android és iPhone készülékre egyaránt.

Aromaterápia

    vitalspa_feature_4_aromaterapiaTudta Ön, hogy az illatok nem csak az orrnak kellemesek, de akár gyógyhatásuk is lehet? A kínai orvoslásban évszázadok óta használják, de az aromaterápia újkori története René-Maurice Gattafossé francia vegyész felfedezésével indult útjára. Gattafossé megfigyelte, hogy a levendulaolaj segíti a sebgyógyulást. Több honfitársa is a vegyész nyomdokaiba lépett, így felfedezték, hogy enyhíthetőek ezzel a módszerrel a stressz okozta tünetek, a fejfájás, a migrén, bőrelváltozások vagy a szorongás. Válasszon illatot mentális és fizikális állapotának megfelelően! A 7 különböző aromaterápiás adalékunkat úgy fejlesztettük ki, hogy az a legkevésbé szennyezze a masszázsmedence vizét, mégis teljes illatélményt adjon Önnek.

EASY automata vízfertőtlenítő rendszer

    Easy vízfertőtlenítő rendszerAz automatikus vízkarbantartó rendszer garantálja Önnek, hogy a masszázsmedencéje vize mindig kristálytiszta maradjon anélkül, hogy gyakran cserélnie kellene. Nátrium-bromid áramoltatásával ionizálja a vizet, így az mindig kifogástalan minőségű marad.

UV-C vízfertőtlenítő

  uvcKörnyezetbarát víztisztítás hatékonyan? Az UV-C vízfertőtlenítővel ez lehetséges! Az UV-C sugárzás semlegesíti a baktériumokat, vírusokat, valamint megakadályozza azok szaporodását a masszázsmedence vízében. Ha az ózonos vízfertőtlenítő rendszert UV-C berendezéssel egészíti ki, még kevesebb vegyszer alkalmazása szükséges a teljes tisztaság eléréséhez.

Vízkezelő csomag

vizkezelo-rendszer Minden VitalSpa masszázsmedence alapvető tartozéka az ózonos vízfertőtlenítő rendszer, így a víz tisztán tartásához minimális adagban szükségesek csak vegyszerek. Kíméletes és hatékony, kisgyermekekre sem ártalmas vízkezelő csomagjaink használatával tiszta, baktériummentes fürdőzést élvezhet minden nap.

Bluetooth audió rendszer

audio rendszerNem kell lemezekkel bajlódnia, vagy az állomáskereső gombot csavargatnia. Párosítsa akár okostelefonját, vagy más bluetooth-os eszközét a medencéjével és máris rendelkezésére állnak az eszközén tárolt és beállított kedvenc zeneszámai valamint internetes rádióállomásai. A peremről vezérelheti a hangerőt és további funkciókat is.

Deluxe színterápia

vitalspa_feature_2_delux_szinterapiaMinden VitalSpa medencében való fürdőzés elengedhetetlen része a 4-6 különböző színt változtató színterápia alkalmazása. Milyen hangulatra vágyik? Megnyugtató zöldet, vagy élénkítő pirosat szeretne? A DeLuxe színterápiás kiegészítővel élvezheti a folyamatosan egymásba úszó színek varázslatos látványát, melyet 11-17 beépített mini LED varázsol az Ön masszázsmedencéjébe.

MicroSilk hidroterápia

vitalspa_feature_1_microsilkEszébe jutott már valaha, hogy nem minden buborék egyforma? Bizony, vannak kisebbek, nagyobbak, de az igazán értékesek a Micro buborékok! Az átlagos buborékok, melyek masszázs közben körülölelik Önt, 2500mikron méretűek. A Micro buborékok mindössze 5 mikronnyiak, így nagyon hosszú ideig lebegnek a vízben. A MicroSilk buborékterápia lényege, hogy a levegővel telt gömböcskék apró méretük miatt könnyen bejutnak a bőr pórusaiba, elősegítik a szennyeződések eltávolítását. Hatékonyan javítják a bőr anyagcseréjét, ezzel fiatalabbá és sugárzóbbá teszik azt. A buborékokban rejlő oxigén természetes antibakteriális anyag, mely mélyen tisztítják a bőr rétegeit és  energiával töltik fel. Legyen az Ön bőre is egészséges és ragyogó!

+8 levegőfúvóka

  levegofuvokaA pezsgésből soha nem elég! A +8 levegő fúvókával felszerelt masszázsmedencében fűtött buborékok milliói fokozzák az Ön élményét. A levegőmasszázs körülöleli a testét, javítja a vérkeringését és garantálja a jó közérzetét. Megvásárolható a Haiti a Calypso és a Goa medencékhez.

Vízálló távirányító

vitalspa vízálló távirányítóLazítson mozdulatlanul, hiszen már felkelnie sem kell, ha szeretne változtatni a masszázsmedencéje beállításain! A vízen lebegő távirányítóval akár csukott szemmel is vezérelheti a fúvókák teljesítményét, vagy bekapcsolhatja a fényterápiát.

Thermowood falépcső

    fellepo Kényelmes ki- és beszállást biztosít a VitalSpa masszázsmedence külső fa burkolatával harmonizáló fa lépcső. A Thermowood fa lépcső időjárásálló és víz hatására sem dagad meg, vagy válik csúszóssá.

Medence korlát

korlátA masszázsmedencébe történő be és kijutást könnyíti meg és teszi biztonságosabbá a masszázsmedencéhez illeszthető korlát. Csúszásmentes neoprén fogáspontokkal és stabil támasztékkal kellő biztonságot ad a mozgásukban korlátozott személyek számára is.

Hőcserélőre való előkészítés

  hocsereloHa a masszázsmedence vízének fűtését alternatív energiaforrásból szeretné megoldani, akkor előkészítjük azt annak fogadására. A napkollektor, vagy hőszivattyú csatlakozási lehetőség kiépítése elérhető minden VitalSpa masszázsmedence esetében az Ön igényeinek megfelelően. (A hőcserélő nem tartozék)

Kézi porszívó

  porszivo_2Gyermeke van? Masszázsmedencéje nem burkolt felületen, hanem a természetben, füvön került elhelyezésre? Önnek szüksége lesz a víz mechanikus tisztítására is. Kerülhet homok, vagy fűszálak a masszázsmedence vízébe, amit a kézi porszívóval könnyedén eltávolíthat a fürdőzés végén, ezzel segítve a mechanikus szűrők munkáját.

Antibakteriális szűrő

A VitalSpa masszázsmedencékben használt Dupla Pleatco mechanikus szűrők 7,4 m2 felületet biztosítanak a víz tisztántartásához. A medence karbantartása így egyszerű és nem igényel különösebb időráfordítást, a szűrők elvégzik a dolgukat Ön helyett.

Pin It on Pinterest