A „Vital Spa” élmény

Dőljön hátra a VitalSpa masszázsmedencében és érezze, ahogy eltölti az elégedettség érzése!

Ugye Önnek is fontos, hogy a pihenésre szánt idejét tartalmasan töltse el?

Ha Ön elfoglalt üzletember, külön szervezést igényel néhány szabad órához való jutás, akkor érdemes olyan feltöltődési lehetőség mellett dönteni, ami lecsendesíti a lelket és kényezteti a testet. Kellemes időtöltés egyedül, ha nyugalomra vágyik, de legjobb párban, mert a masszázsmedence fény- és illatterápiás lehetőségeit kihasználva romantikus hangulatot varázsolhat bármikor.

Ha Önnek fontos a megjelenés, helyezzen el egy VitaSpa masszázsmedencét otthonában, vagy a hétvégi házában és máris begyűjtheti a barátok, üzletfelek elismerő szavait. Egy VitalSpa termék birtoklása az Ön szakmai sikereire, jó anyagi helyzetére és teljes életére enged következtetni. Egy kis luxus a testnek – de még inkább a léleknek.

Ha Önnek családja van, jó egy masszázsmedencében a gyermekei körében feltöltődni, nagyokat beszélgetni. Miközben a kicsik pancsolnak, Önnek sem kell lemondania a masszázs adta felüdülésről.

Ha Önnek fontos az egészsége, akkor nagy segítség lesz Önnek teste karbantartásában a VitalSpa masszázsmedence. A készülék egyesíti magában a hydroterápia pozitív tulajdonságait és a hangok-fények lélekre gyakorolt nyugtató, vagy energizáló hatását.

Ha Önnek fontos a minőség, akkor jó helyen jár. A VitalSpa masszázsmedencék prémium kategóriás termékek. Az exkluzív megjelenés olyan csúcsminőségű alkotóelemekkel párosul, melyek alacsony fenntartási költség mellett maximális luxus-élményt garantálnak. 2 év garanciát vállalunk a csővezetékekre és az elektronikus alkatrészekre. 5 év garancia jár a medencehéjra és a szerkezetre.

Ha Ön szállodát üzemeltet, abban az esetben vendégeinek teljes körű kikapcsolódást biztosíthat egy VitalSpa masszázsmedencével. Egy jó befektetés, mely emeli a szálláshely renoméját és a vendégek kényelem-érzetét és növeli az Ön bevételeit.

Miért különleges a VitalSpa masszázsmedence?

Az esztétikus külső kemény belsőt takar

40%-kal nagyobb áteresztőképességű csőrendszer, ehhez mérten nagy kapacitású masszázspumpák és áramlószelepek dolgoznak. Az innovatív, „4 évszak” hőszigetelő rendszernek köszönhetően Ön fagyos téli estéken is meleg vízben lazulhat el anélkül, hogy a háztartása energiafelhasználása az egekbe szökne.

Minden egyes ülőhely saját kontrollmotorral van ellátva, így személyre szabott masszázsprogramot élvezhet, ami a 12 különböző fúvóka összehangolt munkájával lesz tökéletes. Az intelligens vezérlés felel a masszázsfúvókák, a pezsgőfürdő és a fényterápia kiváló működéséért, miközben hatékonyan irányítja a medence vizének fűtését és szűrését.

A masszázsmedencében eltöltött idő lehet szórakozás, vagy terápiás célú, mindegyikhez elérhető a megfelelő beállítás.

Friss záporillat és tisztaság

A masszázsmedence vizét speciális ózonszűrő rendszer tartja tisztán, mely a fertőtlenítéshez használt ózon gázt a levegő oxigénjéből állítja elő. Az ózon a világon az egyik legjobb sterilizáló hatásfokú anyag, mivel a baktériumokat és vírusokat azonnal elpusztítja, majd semlegesíti a nemkívánatos szagokat is. A fizikai szűrők használata mellett Önnek minimális mennyiségű vegyszerre lesz csak szüksége az algák, vízkőlerakódások ellen. Ez a technológia környezetbarát, vegyszermentes, gyors és nem igényel felügyeletet.

Lenyűgöző extrákkal bővíthető

Az egyedülálló élményt még lehet fokozni, hiszen felszereltségtől függően akár 13 különböző extrával is bővíthetőek a VitalSpa modellek! Az audio rendszer, a mikrobuborékos oxigénterápia, vagy akár a távoli telefonos vezérlési lehetőség mind az Ön maximális kényelmét szolgálja. Szeretné elkápráztatni a családját, vagy a barátait? Legyen nagyvonalú önmagával szemben is, válogasson bátran a különleges kiegészítők közül!

Stílusos és egyedi az Ön igényeinek megfelelően

Stílusos, mert exkluzív színválasztékot biztosítunk a belső – antibakteriális akryl – és a külső burkolat esetében is. A Standard típusú faburkolat mellett és DeLuxe faborítást is kínálunk a masszázsmedencékhez. Legyen Öné az az összeállítás, amely a leginkább passzol az otthonához, és ahhoz az életérzéshez, amit Ön képvisel!

Egyedi, mert a különböző igényekhez többféle felszerelésű masszázsmedence kínálatával igazodunk. Választhat családi méretű masszázsmedencét, vagy meghitt, páros időtöltéshez megfelelőt. Különleges kívánságai vannak? Extrákkal bővíthető minden modellünk, így Önnek olyan masszázsmedencéje lehet, amilyenre mindig is vágyott.

Szakértői támogatás és megbízható szervizháttér

Attól a pillanattól kezdve, hogy belép a VitalSpa bemutatótermébe és kiválasztja az Önnek megfelelő masszázsmedencét, folyamatos technikai támogatást nyújtunk Önnek. Ha egy speciális beállításnál kell segítenünk, vagy szervizünket szeretné igénybe venni, mindig rendelkezésére állunk telefonon, vagy személyesen.

Pin It on Pinterest