Mit képvisel a VitalSpa masszázsmedence?

Az impozáns megjelenésű masszázsmedence első látásra azt sugallja, hogy tulajdonosa kiváltságos ember. Valaki, aki megérdemli, hogy a kemény munka után elengedje magát, barátaival vagy párjával lazítson.

Feltöltődne?

A VitalSpa masszázsmedencék egyesítik a meleg vizes fürdő és a masszázs jótékony hatásait, melyet anélkül élvezhet, hogy ki kellene lépnie az otthonából.

Vágyik a kényeztetésre?

A Deluxe fényterápia a színekkel, az aromaterápia az illatokkal varázsolja el Önt annak megfelelően, hogy ellazuláshoz, vagy felfrissüléshez választotta meg azokat.

A magazinból

Mit nyújt Önnek a VitalSpa?

Prémium minőség

Amit kívül lát: Lucite antibakteriális akryl felület, Thermowood időjárásálló fa burkolat, mindez fém tartószerkezetre integrálva.

Ami belül rejtőzik:40%-kal nagyobb vízátáresztő képesség más masszázsmedencékhez képest, Balboa intelligens vezérlés, mely a masszázsélményért és a víz hőmérsékletéért felel. A Lucite nagyteljesítményű szűrőrendszer és az ózonos fertőtlenítés biztosítja, hogy Ön mindig tiszta és baktériummentes pezsgést élvezhessen.

Kényelem és élmény

Ergonómikus kialakítás, puha fejtámlák. Zárt cellás BASF 4 évszakos szigetelés a kiváló hőtartásért, hogy Ön minden időben korlátok nélkül ellazulhasson. Beépített audio rendszer és távoli telefonos vezérlés.

Az Easy Control technológia segítségével egy mozdulattal testre szabható a fúvókák teljesítménye. A szín-, fény- és aromaterápiával pedig teljessé teheti a fürdőzés élményét.

Ahogy Ön szeretné

12 különböző fúvóka simul a medence belsejébe, mind egyéni funkcióval. A pontmasszázs, vagy terápiás masszázs a nyak és a hát fáradt, megterhelt izmaiban oldja a feszültséget, a lágy- illetve dögönyöző masszázs pedig ellazítja az egész testet.

Mindig tiszta víz, alacsony fenntartási költség, megbízható szervizháttér és technikai támogatás – minden VitalSpa masszázsmedence tulajdonosnak jár.

Nehéz választani? Segítünk!

Melyik VitalSpa masszázsmedencét szeretné a magáénak tudni?
Bemutatótermünkben minden kérdésére választ kap, sőt, ki is próbálhatja, mit nyújt Önnek ez az exkluzív,extrákkal felszerelt darab.
Szakértő kollégáinkkal közösen megtalálják majd azt a típust, amelyikre Önnek szüksége van a teljesebb élethez.

Kapcsolatfelvétel

Miért adjam meg a telefonszámomat is?

 

Számunkra fontos az Ön ideje és az, hogy gyorsan és hatékonyan a megfelelő szolgáltatást adjuk. Tapasztalatból tudjuk, ha megadja telefonszámát is, akkor szakértőnk gyorsabban fel tudja venni Önnel a kapcsolatot és azonnali értékes információkkal tudja segíteni. Ígérjük nem fogjuk zavarni egyéb ajánlatokkal, nem adjuk ki harmadik félnek a telefonszámát.

Pin It on Pinterest